Lamborghini Aventador primeste un kit discret din partea A. Kahn Design

Lamborghini Aventador primeste un kit discret din partea A. Kahn Design

In ziua de astazi exista o serie de discutii intense pe tema modificarii unei masini.

Cand vine vorba de supercaruri, discutiile se pot aprinde si mai mult, intrucat multi sunt de parere ca aceste masini nu ar trebui sa incapa pe mana unui tuner. Ei bine, A. Kahn Design ne demonstreaza ca poate modifica un supercar si astfel sa dea nastere unei capodopere.

Ultimul supercar tratat de britanici este Lamborghini Aventador. Acesta a primit cateva modificari exterioare minore plus o multime de accesorii la nivelul habitaclului.

La nivel estetic, A. Kahn Design propune o culoare noua pentru caroserie (Lamborghini Rosso Red), un set de jante Pirelli de 20 de inch pe fata si 21 de inch pe spate. Pentru a se incadra perfect in peisaj, acestea au fost vopsite intr-o nuanta speciala de gri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, modelul din Sant'Agata Bolognese a primit mult mai multa atentie din partea tunerului britanic. Scaunele au fost retapitate cu piele Nappa, un proces destul de costisitor si migalos, in timp ce restul interiorului a fost imbracat in Alcantara.

| de | Sursa: A. Kahn Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?