Lamborghini Urus a fost lansat oficial in Romania. Pretul pleaca de la 206.000 de euro cu TVA

Lamborghini Urus a fost lansat oficial in Romania. Pretul pleaca de la 206.000 de euro cu TVA

Primul Super Sport Utility Vehicle din lume și cel de-al treilea model al constructorului italian de supercaruri din Sant'Agata Bolognese - Lamborghini Urus - a fost lansat oficial în România, la exact patru luni de la lansarea sa internațională.

Preluând tehnologiile și performanțele de pe renumitele Huracán sau Aventador, Urus creează o nouă nișă în segmentul de lux, prin combinația de putere extraordinară, dinamică sporită la condus, design sportiv inconfundabil Lamborghini, ambient luxos și caracter practic pentru călătoriile de zi cu zi, pe o diversitate de suprafețe și tipuri de teren.

Noul Urus dispune de un motor V8 biturbo, de 4,0 litri, care livrează 650 CP, la 6.000 rpm, maximum 6.800 rpm, și un cuplu maxim de 850 Nm, atins devreme, încă de la 2.250 rpm. Cu 162,7 CP/l, Urus își revendică cel mai bun raport greutate-putere din clasa sa, de 3,38 kg/CP.

În ceea ce privește performanțele, Urus poate concura lejer cu orice coupé sport, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde (până la 200 km/h - în 12,8 secunde) și atingând o viteză maximă de 305 km/h. Cu aceste cifre în "CV", noul Urus urcă în vârful ierarhiei celor mai rapide SUV-uri disponibile la ora actuală în lume.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În România, Lamborghini Urus poate fi comandat începând de la 206.000 de euro cu TVA.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?