Lamborghini va celebra 50 de ani cu un model aniversar

Lamborghini va celebra 50 de ani cu un model aniversar

Anul viitor, producatorul italian de supercar-uri Lamborghini va implini frumoasa varsta de 50 de ani.

Pentru a celebra asa cum se cuvine jumatatea centenarului, constructorul din Sant'Agata Bolognese a pregatit o serie de evenimente deosebite.

Pentru inceput, pe 7 mai 2013, va fi organizat un traseu lung de 1.200 de kilometri ce va fi parcurs la volanul modelelor italieni. Ziua, nu este una oarecare, intrucat, cu 50 de ani in urma, constructorul punea piatra de temelie a uzinei din Italia.

In plus, Stephan Winkelmann, directorul Lamborghini a precizat ca vom vedea un model aniversar. Acesta va avea un design unic si va fi o abordare "vintage" a unui model mai vechi. Imediat dupa aceste afirmatii, au si aparut primele zvonuri cu privire la modelul aniversar. Exista voci care spun ca acesta va fi o versiune speciala a lui Aventador.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Specialistii s-au oprit la acest model, deoarece Lamborghini a creat un precedent, si anume, Aventador J, exemplarul impresionant expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva din aceasta primavara.

| de | Sursa: MotorAuthority

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?