Lamuriri cu privire la ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Sectiuni Relevante

Lamuriri cu privire la ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Ridicarea maşinilor de pe carosabil se va face de către un serviciu public al Primăriei, la cererea Poliţiei.

”Noi am reglementat tehnic procedura care nu era acoperită de Hotărârea de Guvern. Ce face fiecare primărie în parte vom vedea. Noi o să avem discuţii cu fiecare în parte la nivel local, prin serviciile rutiere şi dânşii vor emite actele necesare”, a explicat Florentin Bracea, șeful Direcţiei Rutiere.

”Avem cadrul general, dar nu cadrul pe fiecare primărie în parte”, a spus şeful Direcţiei Rutiere cu privire la modalitatea de ridicare a maşinilor. Maşinile vor fi ridicate de pe partea carosabilă (...). Se vor ridica maşinile când fiecare autoritate locală va avea un serviciu de ridicări”, a mai declarat Bracea.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. ”În primul rând, avem oprire şi staţionare neregulamentară. Nu trebuie să aplicăm direct măsura ridicării. Aplicarea legii se va face gradual. Întâi se aplică sancţiuni în zona respectivă. Dacă există o problemă care nu se poate rezolva, atunci se ridică maşina", a completat Florentin Bracea.

| de | Sursa: Digi24

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?