Land Rover a prezentat noul Discovery Sport

Land Rover a prezentat noul Discovery Sport

Land Rover a prezentat noul Discovery Sport in cadrul unei conferinte desfasurate seara trecuta. Noul model britanic a fost inspirat de conceptul Discovery Vision si de Range Rover Evoque.

Partea frontala dispune de o grila in doua zone, de lumini de ceata cu LED-uri, in timp ce montantul C are o forma speciala. De asemenea, vedem prize de aer laterale si accesorii de protectie atat pentru partea frontala, cat si pentru cea posterioara.

La interior, clientii se vor delecta cu un volan ce dispune de o serie de functii speciale, de accesorii metalice si de un sistem de infotainment afisat pe un ecran de 8 inch.

Tot la interior, vedem o bancheta spate ce se rabateaza 60/40 si care poate fi glisata pentru si mai mult spatiu la picioare. Cei care vor mai mult de la noul Land Rover Discovery Sport pot alege si versiunea cu trei randuri de scaune.

In Europa, noul Land Rover Discovery Sport va sosi alaturi de unitatea turbodiesel SD4 de 2,2 litri capabila sa ofere 190 de cai putere. Aceasta va putea fi cuplata fie la o cutie manuala in sase trepte fie la una automata cu noua rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din pacate, Land Rover nu a oferit prea multe detalii cu privire la structura lui Discovery Sport. Aflam totusi ca modelul britanic foloseste o cabina din otel cu o rezistenta sporita, in timp ce capota, plafonul si alte cateva elemente de caroserie sunt fabricate din aluminiu.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?