Land Rover a prezentat proaspatul Range Rover Sport facelift PHEV

Land Rover a prezentat proaspatul Range Rover Sport facelift PHEV

Land Rover aduce o premiera in gama sa: un hibrid de tip plug-in pentru faceliftul operat pe Range Rover Sport. Modelul britanic isi schimba putin hainele la patru ani de la debutul oficial.

Noul Range Rover Sport facelift PHEV poarta acronimul de P400e si foloseste un motor pe benzina de 2.0 litri si 300 de cai putere si un alt propulsor electric de 116 cai putere. Dupa cum o spune si numele, versiunea PHEV produce 400 de cai putere, iar cuplul motor se ridica la 640 Nm.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h are lor in 6.7 secunde, iar viteza maxima nu trece de 220 km/h. Bateria de 13.1 kWh promite o autonomie in modul 100% electric de circa 50 de kilometri. Pentru o incarcare completa, aceasta are nevoie de 7 ore si 30 de minute (priza standard) sau de 2 ore si 45 de minute (wallbox de 32 A).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe anumite piete europene, noul Range Rover Sport facelift PHEV poate fi deja comandat, insa preturile dedicate pietei din Romania inca nu au sosit.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?