Land Rover a prezentat versiunea 2015 a lui Discovery

Land Rover a prezentat versiunea 2015 a lui Discovery

Land Rover a pus la punct o serie de imbunatatiri minore pentru SUV-ul Discovery. Daca ne uitam cu putina atentie la imaginile publicate de britanici, vedem cum versiunea 2015 a lui Disovery preia lista de accesorii a modelului aniversar Discovery 25th Edition.

La interior, Land Rover Discovery poate fi echipat cu scunde din piele in doua nuante, Ebony si Cirrus Windsor, cu accesorii din lemn si cu un volan imbracat in piele fina. Din toata aceasta ecuatie nu lipseste sistemul Land Rover InControl Apps care permite imperecherea diverselor gadgeturi de ultima ora.

La nivel exterior, vedem un set de jante XXV de 20 de inch cu finisaj argintiu, in timp ce caroseria poate fi vopsita in patru culori speciale: Montalcino Red, Kaikoura Stone, Aruba si Yulong.

Sub capota, Land Rover Discovery va putea fi echipat cu trei propulsoare diferite. Vorbim despre unitatea SDV6 de 3.0 litri si 211, despre versiunea TDV6 de 256 de cai, dar si despre benzinarul supraalimentat de 3.0 litri capabil sa ofere 340 de cai si 450 Nm. Toate cele trei motoare dispun de sistemul start-stop si vin cuplate la o transmisie automata cu opt rapoarte, semnata ZF.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Land Rover Discovery este disponibil pentru comanda in mai multe tari europene, iar livrarile vor debuta undeva in luna septembrie.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?