Land Rover Defender a iesit de pe linia de productie

Land Rover Defender a iesit de pe linia de productie

Astazi ne luam adio de la unul dintre cele mai interesante modele din istorie. Vorbim despre Land Rover Defender, modelul care a trecut cu bine proba istoriei. Cunoscut pentru capacitatile sale in off-road, dar si pentru designul simplu pe care l-a promovat timp de 68 de ani, Defender va avea totusi un inlocuitor.

Acesta va fi lansat in 2018, cu un design foarte apropiat de cel de acum, dar cu o serie de modificari importante. Nu stim cat de mult se va schimba Defender, dar vream ca producatorul britanic sa ne ofere o masina cel putin la fel de buna.

In cei 68 de ani de cariera, Land Rover Defender a fost produs in mai bine de 2 milioane de exemplare. Modelul aniversar a fost vandut la licitatie pentru suma de 550.000 de lire si a fost produs cu ajutorul lui Bear Grylls.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In cadrul ceremoniei de scoatere din productie au fost prezenti peste 700 de angajati si fosti angajati ai uzinei din Solihull. Pe aceasta cale, ne luam si noi ramas-bun de la Land Rover Defender.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?