Land Rover Defender imbraca haine militare cu ajutorul Kahn Design

Land Rover Defender imbraca haine militare cu ajutorul Kahn Design

La inceputul acestei saptamani v-am prezentat pachetul destinat lui Land Rover Defender botezat Winter Edition si creat de tunerul britanic A. Kahn Design.

De aceasta data, singura modificare a ecuatiei consta in denumirea kit-ului pregatit de britanici. Noul Land Rover Defender Military Edition a fost pregatit cum se cuvinte pentru a putea face fata celor mai riguroase teste.

La nivel estetic, A. Kahn Design ofera un pachet de caroserie impresionant ce face din celebrul off-road camaradul perfect. Acesta vine cu aripi mai late, cu spoilere fata si spate ranforsate, dar si cu o serie de protectii suplimentare. Panourile laterale ale masinii permit viitorilor clienti sa monteze o serie de placi blindate fara a mai fi nevoiti sa modifice exteriorul lui Defender.

De asemenea, toate geamurile din fabrica au fost inlocuite cu unele anti-glont, asemanatoare cu cele folosite de oficialii guvernamentali.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum probabil stiti, Defender a fost creat special pentru armata, iar cei de la A. Kahn Design nu au uitat acest lucru si au venit cu un set de jante de 16 inch asemanatoare cu cele folosite pe versiunea din 1948.

| de | Sursa: Kahn Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?