Land Rover Defender o sa fie cel mai tehnologizat model al marcii

Land Rover Defender o sa fie cel mai tehnologizat model al marcii

Land Rover a anuntat ca in 2019 va veni pe piata cu o noua generație Defender. Modelul a fost scos de pe linia de asamblare la inceputul acestui an, iar acum, inginerii si designerii lucreaza pentru dezvoltarea unei noi generatii.

Conform oficialilor Jaguar Land Rover, viitoarea generatie Defender va fi lansata in 2019 si va fi cel mai tehnologizat model al marcii. Modelul ar urma sa foloseasca o platforma noua, din aluminiu, asemanatoare cu cea utilizata in prezent pe Range Rover si Discovery.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, modelul va avea un ecartament mai ingust, o manevrabilitate mai buna si acelasi tip de suspensie ca si pana acum. In plus, gama de motorizari va fi una de top. Vor exista unitati diesel si benzina de 2,0 litri, dar si motoare V6 care sa faca deliciul publicului amator de iesiri in aer liber. Tot pentru acestia, Land Rover o sa pregateasca si o versiune dedicata off-roadului.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?