Land Rover Defender pregatit de iarna de Kahn Design

Land Rover Defender pregatit de iarna de Kahn Design

Casa de tuning Kahn Design este specializata in modificarea modelor produse de Land Rover.

Fie ca vorbim de Range Rover Evoque sau de Range Rover, Kahn Design, nu iarta nimic. Ultima lor creatie a fost conceputa special pentru Land Rover Defender, "taticul" off-road-ului.

Acesta a "imbracat" o serie de accesorii exterioare menite sa-l ajute in lupta contra zapezii si a drumurilor forestiere, in timp ce la interior, eleganta este cuvantul de baza.

La nivel exterior, pneurile de serie au fost inlocuite cu unele special concepute pentru off-road. Scutul metalic ce protejeaza motorul si aripile mult latite, completeaza look-ul masculin al modelului britanic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum afirmam si mai sus, la interior, masculinitatea se imbina perfect cu eleganta si sportivitatea. Scaunele sport de tip scoica sunt imbracate in piele Nappa si, pe ici si colo, Alcantara vine in completare. Pedalele din aluminiu, centurile de siguranta de culoare rosie si lemnul de pe consola centrala se imbina perfect, iar ceasul Kahn Churchill vine sa adauge cireasa de pe tort.

| de | Sursa: Kahn Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?