Land Rover Discovery Sport facelift, poze si detalii oficiale

Land Rover Discovery Sport facelift, poze si detalii oficiale

Land Rover publicat primele poze cu Discovery Sport facelift. SUV-ul producătorului britanic are acum spoilere modificate, faruri restilizate, prize de aer ceva mai generaose și alte mici îmbunătățiri estetice.

De asemenea, Land Rover a pregătit un nou sistem de infotainment, tehnologia Terrain Response 2, oglinda centrală retrovizoare cu display care preia imaginile camerei pentru mersul cu spatele și noul instrumentar digital de bord.

Gama de motorizări este exclusiv formată din motoare de 2.0 litri diesel și benzină. Trei unități diesel și două pe benzină vor fi oferite de Land Rover. Există o singură versiune care nu primește sistemul mild-hybrid la 48V, și anume cea botezată D150 cu transmisie manuală și tracțiune față. În rest, toate versiunile au tracțiune integrală și cutie automată cu nouă trepte.

Totodată, motorul de 2.0 litri diesel cu 150 de cai putere (D150) poate fi comandat și cu transmisie automată și tracțiune integrală. În acest caz, sistemul mild-hybrid este parte componentă a sistemului de propulsie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Varianta D180 oferă 180 de cai putere și 430, în timp ce versiunea D240 produce 240 CP și 500 Nm. Pentru fanii motoarelor pe benzină, Land Rover a pregătit varianta P200 cu 200 CP și 320 Nm și versiunea P250 cu 250 CP și 365 Nm.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?