Land Rover Discovery XXV Special Edition - 25 de ani de la lansarea off-roader-ului

Land Rover Discovery XXV Special Edition - 25 de ani de la lansarea off-roader-ului

Land Rover a prezentat astazi editia speciala Discovery XXV. Aceasta a fost creata pentru a aniversa 25 de ani de la debutul off-roader-ului britanic pe strazile mapamondului. Asa cum probabil stiti, in 1989, Land Rover prezenta prima generatie a lui Discovery. De atunci si pana astazi, producatorul britanic a reusit sa vanda peste 1 milion de unitati, la nivel global.

Proaspatul Land Rover Discovery XXV Special Edition se bucura de cateva elemente speciale la nivel exterior, dar si la interior. Pentru inceput, versiunea aniversara va putea fi comandata in patru culori diferite, in timp ce la interior vedem un volan din lemn imbracat in piele, covorase speciale si panouri pentru usi noi.

Noul Land Rover Discovery XXV Special Edition are la baza versiunea HSE a modelului britanic si beneficiaza de jante de 20 de inch in cinci spite si de o serie de logo-ul "XXV" pe usile din fata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform oficialilor britanici, editia speciala a lui Discovery va fi disponibila catre finalul lui 2014 la un pret de pornire de aproximativ 76.800 de euro.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?