Land Rover Evoque RS250 Orkney Grey - un nou pachet A. Kahn Design

Land Rover Evoque RS250 Orkney Grey - un nou pachet A. Kahn Design

La inceputul acestui an, tunerul britanic A. Kahn Design a prezentat pachetul RS250 pentru Range Rover Evoque. Atunci, modelul dezvoltat de britanici a fost imbracat in culoarea Fuji White, insa astazi, A. Kahn Design RS250 vine impreuna cu vopseaua Orkney Grey.

La exterior, tunerul din Albion vine cu un kit de caroserie impresionant ce ii ofera lui Evoque un aer mult mai agresiv si mai sportiv. Pachetul exterior include spoilere noi, praguri laterale modificate, arpiri mai largi si un eleron discret. O serie de accesorii exterioare au fost vopsite in portocaliu, in timp ce plafonul si carcasele oglinzilor laterale sunt colorate in negru. Ecuatia exterioara a tunerului britanic se incheie cu jantele RS600 de 22 de inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, clientii care vor opta pentru pachetul de tuning A. Kahn Design vor beneficia de piele Alcantara si detalii vopsite in culoarea Vesuvius Orange. Din toata aceasta combinatie nu putea lipsi aluminiul si cusaturile sub forma de romb.

| de | Sursa: A. Kahn Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?