Land Rover ia in considerare un SUV mai mic decat Evoque

Land Rover ia in considerare un SUV mai mic decat Evoque

Britanicii de la Land Rover se pregatesc sa atace zona SUV-urilor de segment B. Conform ultimelor zvonuri, englezii ar putea da nastere unui SUV mai mic cu aproximativ 30 de centimetri decat Evoque.

Jurnalistii de la Autocar, afirma ca modelul va beneficia de o platforma speciala ce va imprumuta o serie de elemente de la Jaguar, dar si piese de la Jaguar-Land Rover, Tata Motors si Chery.

Conform aceleiasi publicatii britanice, noua generatie a lui Defender va servi drept muza pentru dezvoltarea viitorului SUV de segment B.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "ADN-ul marcii este reprezentat de o masina care poate ajunge de la A la B in orice conditii, ceea ce inseamna ca fiecare model pe care il pregatim va fi unul global. Insa, un Land Rover mic va trebui sa fie bun atat pentru afaceri, cat si pentru munca, iar eu astept o propunere de business care sa functioneze. Trebuie sa fiu sigur ca vom reusi", a declarat John Edwards, director global Land Rover.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?