Landwind X7 sau Range Rover Evoque de China

Landwind X7 sau Range Rover Evoque de China

In luna septembrie a anului trecut, chinezii de la Landwind au prezentat noul X7, un model identic cu Range Rover Evoque. Britanicii s-au sezisat si au facut plangeri impotriva celor de la Landwind, dar legislatia Chineza este mult prea permisiva, motiv pentru care X7 nu a fost declarat ca furt intelectual.

Acum, chinezii vin si pun iarasi sare pe rana celor de la Land Rover, oferind o galerie foto cu versiunea de productie a lui Landwind X7. La exterior nu cred ca sunt prea multe semne de intrebare, intrucat vorbim despre un Evoque ceva mai nerafinat.

Totusi, la interior, Landwind X7 ne astapta cu un ecran tactil de 10,2 inch, cu oglinzi electrice, frana electrica pentru parcare, camera pentru marsarier, acces si pornire fara cheie, conectivitate Bluetooth plus un sistem audio cu opt difuzoare. Pentru cine vrea mai mult, Landwind poate instala si un plafon panoramic, dar si scaune din piele incalzite.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De propulsarea lui Landwind X7 se ocupa un motor de 2,0 litri Mitsubishi care produce 190 de cai si 250 Nm.

| de | Sursa: Landwind

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?