Lansare pe piata a modelului Q8: noua gama de modele Audi de talie mare este acum completa

Sectiuni Relevante

Lansare pe piata a modelului Q8: noua gama de modele Audi de talie mare este acum completa

Noul Audi Q8 (consum combustibil mixt în l/100 km: 6,8 – 6,6; emisii de CO2 mixte în g/km: 179 – 172) reprezintă o interpretare originală a unui SUV coupé cu patru uşi, având un design impresionant şi un caracter adaptabil. Alături de Audi A8, Audi A7 Sportback şi Audi A6, acest model formează noua clasă premium de talie mare a mărcii. Cu pachetul lor generos de tehnologii inovatoare, modelele de talie mare materializează din nou sloganul “Vorsprung durch Technik” (Progres prin tehnologie), oferind clienţilor valoare ridicată.

Marca premium şi-a înnoit gamele de modele A8, A7 şi A6 în decursul unui an, încununându-şi portofoliul de SUV-uri cu un nou model de top: Audi Q8. Noile modele reprezintă o reconfirmare a istoriei Audi, atât din punct de vedere al design-ului, precum şi al tehnologiei, indiferent că este vorba de modelele SUV coupé, Gran Turismo sau de limuzina business. Totuși, comparându-le, modelele impresionează prin calităţi şi configuraţii diferite.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Fiind cel mai nou model al familiei Q, Audi Q8, cu exteriorul său expresiv, atrage clienţii orientaţi spre design şi, graţie plafonului alungit, coborând în unghi domol peste caroseria aplatizată, nu face compromisuri în privinţa spaţiului interior şi a utilităţii practice în cotidian. Dotările luxoase, inclusiv funcţii şi dotări de conectivitate şi confort de la A8 se alătură caracteristicilor optimizate pentru off-road, astfel că modelul este un însoţitor excelent pentru călătoriile de business, dar şi pentru timpul liber. Noul Q8 va fi disponibil la distribuitori începând din octombrie 2018.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?