Lexus Australia lupta impotriva cancerului la san cu un LFA roz

Lexus Australia lupta impotriva cancerului la san cu un LFA roz

De-a lungul timpului am vazut cativa producatori auto importanti care au sustinut campaniile impotriva cancerului la san prin intermediul unor modele vopsite in roz.

De aceasta data, lucrurile stau usor diferit intrucat, Lexus a decis sa sustina o campanie de constientizare a pericolelor cancerului la san cu un LFA vopsit in roz. Am spus usor diferit intr-un mod bun deoarece LFA este produs in doar 500 de exemplare, iar unul dintre acestea sustine o campanie impotriva unei boli ce zguduie femeile din secolul XXI.

Exemplarul vopsit in roz apartine grupului Brisbane din Australia si a fost creat pentru a-i sustine pe gemenii Faingaa in lupta lor pentru rolul de ambasadori ai Fundatiei Nationale de Cancer la San.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La scurt timp dupa aparitia pozelor, dealerulu australian si-a intrebat fanii de pe Facebook ce parere au despre culoarea lui LFA. Majoritatea comentariilor au fost unele pozitive, australienii fiind foarte receptivi.

| de | Sursa: Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?