Lexus LFA Nurburgring - Noi Poze si Detalii

Lexus LFA Nurburgring - Noi Poze si Detalii

Lexus a publicat o noua galerie de poze impreuna cu mai multe detalii cu privire la pachetul Nurburgring in editie limitata pentru modelul LFA.

Doar 10 masini vor primi tratamentul Lexus LFA Nurburgring ce transforma modelul japonez intr-o masina performanta de curse crescand totalul de putere la 562 cai putere (crestere de 10 cp). Astfel, acceleratia de la 0 la 100 se realizeaza in 3.7 secunde.

Lexus LFA Nurburgring vine cu o serie de elemente fabricate din CFRP (Carbon Fibre Reinforced Plastic) ce ajuta la scaderea greutatii si imbunatatirea aerodinamicii. Lista acestor elemente include un imens spoiler fata, spoiler spate de tip aripioare si un eleron static.

De asemenea, pachetul Lexus LFA Nurburgring include si o suspensie imbunatatita mai joasa cu 10 mm si un set de jante negre din aliaj usor cu design double spoke imbracate in anvelope de performanta.

Optiunile de culoare pentru exterior se limiteaza doar la culorile negru mat, negru, alb si portocaliu, in timp ce interiorul este dominat de combinatiile de culori negru si rosu, negru si violet sau doar negru.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cei ce vor achizitiona pachetul Lexus LFA Nurburgring vor primi si un curs de pilotaj cu un instructor de la Nurburgring si access timp de un an pe faimosul circuit german.

| de | Sursa: Lexus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?