Lexus UX a fost expus in Geneva

Lexus UX a fost expus in Geneva

Crossoverul compact Lexus UX își face debutul la Salonul Auto de la Geneva 2018. Cu un design îndrăzneț al unui SUV și manevrabilitatea agilă a unui hatchback, UX oferă o abordare nouă asupra vieții urbane de lux.

În partea frontală, grila emblematică înfățișează un motiv distinctiv de plasă, care își schimbă forma gradual plecând dinspre sigla centrală Lexus, în timp ce farurile triplu-LED sunt accentuate de luminile de zi în formă de săgeată.

Datorită spiritului inovator, echipa de proiectare a noului UX a realizat multe progrese din punct de vedere aerodinamic, inclusiv o aripă pe blocul optic posterior, pentru stabilizarea vehiculului în cazul vântului transversal și profilele treptate ale aripilor pentru îmbunătățirea manevrabilității în curbe.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. SUV-ul Lexus UX va fi oferit cu doua motorizari: UX 200 (motor de 2.0 litri benzina de 167 de cai putere), respectiv UX 250h (motor electric alaturi de cel de 2.0 litri benzina. in total, ansamblul hibrid ofera 178 de cai putere).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?