Lista preliminara cu noutatile de la Detroit

Sectiuni Relevante

Lista preliminara cu noutatile de la Detroit

Organizatorii Salonului Auto de la Detroit au publicat o lista prelimiara cu premierele care vor avea loc incepand cu 13 ianuarie 2014. Pe lista americanilor gasim o serie de concepte interesante, dar si cateva modele care, cu siguranta, vor avea succes.

In dreptul conceptelor trecem spotiva de la Kia, Infiniti Q50 eau Rouge, Volvo Concept XC Coupe si Nissan Sports Sedan Concept.

BMW va fi unul dintre producatorii care cu siguranta va aduna o multime de oameni in jurul standului. Acestia vor prezenta in premiera mondiala M3 Sedan, M4 Coupe si M235i. In cadrul standului Mercedes-Benz, publicul se va delecta cu noua generatie a lui C-Class, in timp ce Porsche va expune noul 911 Targa.

Nici producatorii americani nu lasa stacheta. Chevrolet va veni cu noul Corvette Z06, Cadillac va sosi cu ATS Coupe, iar GMC va prezenta noul Canyon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment, acestea sunt premierele anuntate, insa nu toti constructorii auto au inaintat lista catre organizatorii Salonului Auto de la Detroit.

| de | Sursa: Carscoops

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?