Lorinser propune un kit agresiv pentru Mercedes-Benz SL 500

Lorinser propune un kit agresiv pentru Mercedes-Benz SL 500

Tunerul german Lorinser se pregateste intens pentru debutul Salonului de la Essen de anul acesta. Nemtii vor incanta audienta cu un Mercedes-Benz SL 500 modificat "din cap pana-n picioare".

Vorbim despre un pachet de caroserie ce il face pe modelul din Stuttgart sa inspire mai multa agresivitate si sportivitate, dar si despre un kit de performanta destul de impresionant.

Prin recalibrarea unitatii ECU, inginerii Lorinser au reusit sa creasca puterea motorului V8 de 4.7 litri de la 435 CP la 530 CP. De asemenea, cuplul motor a crescut de la 700 Nm la 800 Nm, iar limitatorul electronic de viteza a fost anulat.

Pentru ca am vorbit pana acum de partea de performanta, vom continua cu modificarile mecanice. Vorbim acum despre un kit de suspensii de ii permit soferului sa modifice garda la sol a modelului german. La nivel estetic, Lorinser propune spoilere fata si spate noi, praguri laterale imbunatatite, un deflector de aer remodelat ce ascunde acum patru tevi de esapament mult mai aratoase. Tuningul exterior se incheie cu un set de jante de 20 de inch RSK8 incaltate cu pneuri de inalta performanta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Lorinser nu a uitat nici de interiorul lui Mercedes-Benz SL 500. Aici, clientii se pot delecta cu elemente din fibra de carbon, lemn sau aluminiu.

| de | Sursa: Lorinser

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?