LUMMA CLR X 650 BMW X6

LUMMA CLR X 650 BMW X6

Un al doilea program de individualizare, pe langa CLR 558 GT bazat pe modelul Cayenne, ce va fi prezentat de tunerul Lumma Design la Salonul Auto de la Geneva din luma martie este noul LUMMA CLR X 650 ce are la baza modelul BMW X6.

Exteriorul noului LUMMA CLR X 650 BMW X6 este dominat de un kit aerodinamic ce transforma SUVul german intr-un vehicul agresiv si care include noi spoilere, noi rame pentru faruri, o capota fata restilizata, noi sorturi laterale, aripi laterale mai mari, un difuzor spate ce incorporeaza sistemul de evacuare cu 4 tevi de esapament si diverse alte aplicatii din fibra de carbon.

De asemenea LUMMA CLR X 650 BMW X6 a primit si un set de jante de 22 inch din aliaj usor cu design double spoke imbracate in anvelope de performanta, iar acum SUVul german are garda la sol mai joasa cu 40 mm multumita unui kit de amortizoare sport.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al performantelor, puterea noului LUMMA CLR X 650 BMW X6 a fost crescuta multumita kitului D-Box ce-i permite SUVului german sa dezvolte 340 cai putere (250 kw) si un cuplu de 670 Nm.

| de | Sursa: LUMMA Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?