Mansory a prezentat CLS 63 AMG

Mansory a prezentat CLS 63 AMG

Casa de tuning elvetiana Mansory a prezentat la Geneva versiunea proprie cu privire la Mercedes CLS 63 AMG. Acesta vine cu un look mult mai agresiv si cu un caracater si mai sportiv.

La exterior, creatia elvetienilor vine cu elemente din fibra de carbon speciala. Dintre acestea amintim spoilerele fata si spate, eleronu, pragurile laterale, dar si capota revizuita. De asemenea, blocurile optice fata au primit lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, iar in partea din spate, deflectorul a primit un design nou. Pentru ca ecuatia sa fie completa, tunerii elvetieni au montat jante de 20 de inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, motorul V8 de 5.5 litri a primit o recalibrare a unitatii ECU si un filtru de aer sport. Multumita acestor mici retusuri, Mercedes CLS 63 AMG produce 640 de cai si 900 Nm intre 2.000 si 4.500 rpm. La interior, Mansory vine cu piele, cu elemente din fibra de carbon, cu un volan sport si cu pedale din aluminiu.

| de | Sursa: Mansory

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?