Maserati Ghibili - vedeta italienilor la Shanghai

Maserati Ghibili - vedeta italienilor la Shanghai

Maserati a dezvelit in cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul Ghibli. "Puiul" de Quattroporte, este primul model produs de Maserati ce va fi oferit in compania unui motor diesel. Vorbim despre un V6 turbo de 3.0 litri capabil sa dezvolte 275 de cai putere si 600 Nm.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 6.3 secunde, iar consumul de carburant in regim mixt anuntat de producator este de 6 litri la 100 de kilometri.

In afara versiunii diesel, Ghibli va fi disponibil alaturi de un V6 twin-turbo pe benzina de 3.0 litri ce dezvolta 330 de cai si 500 Nm. De asemenea, Maserati promite si o versiune S ce va fi disponibila alaturi de un motor pe benzina ce genereaza 510 CP la 5.500 rpm si 550 Nm disponibili inca de la 1.750 rpm.

Clientii trebuie sa stie ca pentru orice motor ar opta, Maserati vine cu transmisia automata cu opt rapoarte dezvoltat de ZF. In Europa, Ghibli va fi disponibil si in versiunea cu tractiune integrala ce promite "raspunsul unei tractiuni spate combinata cu securitatea pe care doar o tractiune integrala ti-o poate oferi in situatii critice".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Maserati Ghibli are un amptament mai scurt cu 20 de centimetri fata de Qauattroporte, in timp ce lungimea totala a scazut cu 29 de centrimetri fata de sedanul italian.

| de | Sursa: Maserati

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?