Maserati Ghibli - primele imagini neoficiale

Maserati Ghibli - primele imagini neoficiale

Baietii de la Autoforum.cz au publicat un set de trei fotografii cu un nou model Maserati. Acestia sustin ca automobilul din imagini este viitorul Ghibli, model programat sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, in 20 aprilie.

La nivel estetic, modelul italian impartaseste aceeasi filozofie ca si Quattroporte, insa vine cu o parte frontala mult mai agresiva si mai sportiva, care, cu siguranta va fi apreciata de publicul tanar. In partea din spate, italienii au urmarit aceleasi linii ca ale fratelui mai mare, in timp ce habitaclul prezinta o multime de surprize.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Maserati Ghibli masoara 4.900 milimetri in lungime si ar putea fi oferit alaturi de un V6 de 3.0 litri ce dezvolta 385 de cai putere sau impreuna cu un V8 de 3.8 litri care produce 480 de cai. De asemenea, exista o serie de zvonuri conform carora, iralianii ar putea pregati si un diesel de 3.0 litri de provenienta VM Motori. Cel mai probabil, toate unitatile vor primi transmisia cu opt rapoarte automata si, ca dotare optionala, tractiunea integrala.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?