Maserati Quattroporte Sport GT S Awards

Maserati Quattroporte Sport GT S Awards

Fabricantul italian de masini sport a anuntat ca va veni la Salonul Auto de la Geneva 2010 cu noul lor Maserati Quattroporte Sport GT S Awards.

Modelul de top al celor de la Maserati a primit de-a lungul timpului 56 premii de la diverse reviste si publicatii de specialitate, asa ca noul Maserati Quattroporte Sport GT S Awards celebreaza exact acest lucru imbinand cu armonie luxul cu componente fabricate manual si cu elemente ce-l fac sa fie mai sportiv.

La exterior, Maserati Quattroporte Sport GT S Awards a primit noua culoare Quarzo fuso, jante gri inchis din aliaj de 20 inch si diverse insertii cromate.

La interiorul noului Maserati Quattroporte Sport GT S Awards, clientii se vor bucura de o noua tapiterie din piele Paltrona Frau combinata cu Alcantara, praguri din aluminiu si insertii din lemn Piano Black. De asemenea, noua editie a primit covorase speciale si o placuta cu numele editiei speciale, iar in spatele jantelor fabricantul auto a montat etriere polisate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Maserati Quattroporte Sport GT S Awards urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Maserati

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?