Maserati Quattroporte tunat de MR Car Design

Maserati Quattroporte tunat de MR Car Design

Tunerul german din Erftstadt, MR Car Design, ofera un nou program de tuning pentru modelul Maserati Quattroporte, pachet ce propune atat o crestere de putere, cat si o serie de elemente restilizate pentru a ridica nivelul de exclusivitate al luxosului model italian.

Modificarile estetice se rezuma doar la geamuri si la jante, tunerul german optand pentru geamuri fumurii si un set de jante Vossen de 21 inch ce folosesc distantiere de 15 mm pe spate si care vin imbracate in anvelope de performanta de 245/30R22 pe fata si de 295/25R22 pe spate. Primid un nou set de amortizoare H&R ce coboara garda la sol cu 20 - 30 mm, Maserati Quattroporte dispune de o manevrabilitate imbunatatita, iar noul sistem de evacuare din otel inoxidabil cu tevi de esapament cu diametrul de 76 mm fac ca masina sa produca un sunet mai agresiv.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al performantelor, MR Car Design a optimizat software-ul motorului de sub capota modelului Maserati Quattroporte, iar rezultatul este reprezentat de un plus de 30 cai putere. Astfel, Maserati Quattroporte tunat de MR Car Design dispune de un total de 430 cai putere si de un cuplu de 480 Nm.

| de | Sursa: MR Car Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?