Masuri de deszapezire pe drumurile nationale, pentru perioada urmatoare

Sectiuni Relevante

Masuri de deszapezire pe drumurile nationale, pentru perioada urmatoare

CNAIR a luat măsuri de dislocare a autoutilajelor proprii din zonele de şes, în zonele de deal şi munte, în urma avertizărilor meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie. Tot personalul propriu este implicat în acest moment în activitatea de deszăpezire până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice. Cele 53.800 de tone de sare şi 1.000 tone de clorura de calciu, aflate în stoc, sunt suficiente pentru asigurarea circulaţiei pe autostrăzile şi drumurile naţionale afectate de căderile de zăpadă din perioada 19 aprilie-21 aprilie 2017.

În aceste zone se acţionează cu 200 autoutilaje proprii şi cu 60 autoutilaje închiriate, în special în zonele administrate de DRDP Iaşi şi DRDP Braşov.

Zonele afectate de condiţiile meteorologice sunt:

- DN 66 (defileul Jiului);

- DN 67C (Rânca);

- DN 7A (Voineasa-Obârşia Lotrului);

- DN 1A (Cheia);

- DN 58 (Anina);

- DN 10 (Intorsura Buzăului - Siriu);

- DN 73 (Rucăr-Bran);

- DN 11 (pasul Oituz);

- DN 17 (pasul Tihuţa în zona Câmpulung Moldovenesc).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. CNAIR, împreună cu Direcţia Rutieră din cadrul IGPR solicită participanţilor la trafic care tranzitează în special traseele de drum situate în zonele montane înalte, pasuri, trecători, afectate de actualele fenomene meteorologice specifice iernii, să îşi echipeze corespunzător autovehiculele (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, săculeţ cu material antiderapant, mâncare, apa, etc).

| de | Sursa: CNAIR

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?