Mazda 2 a primit un facelift binemeritat

Mazda 2 a primit un facelift binemeritat

Mazda a lansat pe piata din Japonia versiunea Mazda 2 facelift. In Europa, modelul va fi disponibil incepand cu prima parte a anului viitor.

La exterior, japonezii au pregatit o grila cu design diferit, mai multe elemente cromate si un difuzor spate modificat. Pentru interior, Mazda 2 facelift promite un sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, scaune fata mai confortabille si un pachet mai generos de sisteme de siguranta.

Aici amintim de Lane Keeping Assist System si de Traffic Sign Recognition. Tot din punct de vedere tehnic, Mazda propune faruri adaptive cu LED si un sistem de camere video cu vedere la 360 de grade.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Singura motorizare disponibila va fi un propulsor pe benzina de 1.5 litri in variante de 75 sau 90 de cai putere. Pentru varful de gama, Mazda va oferi si o cutie automata cu sase trepte. Restul versiunilor echipate cu transmisii manuale vor primi si un sistem mild-hybrid.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?