Mazda a adus noua generatie CX-5 in Europa

Mazda a adus noua generatie CX-5 in Europa

Mazda a expus noua generatie CX-5 in premiera europeana in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul producatorului nipon fusese prezentat in prima faza in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Zona din fata este dominata de grila masiva si de blocurile optice subtiri si alungite. Zona cromata si spoilerul agresiv completeaza aspectul specific modelelor producatorului nipon. Noul CX-5 este mai lung cu 10 mm si mai lat cu 5 mm fata de vechiul model, iar vizibilitatea a fost imbunatatita prin mutarea montantilor fata.

Interiorul foloseste acum ecranul pozitionat in zona superioara a consolei centrale si are o diagonala de 7 inchi. Acesta este completat de tehnologia head-up display si de ecranul de 4,6 inchi din zona ceasurilor de bord.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Mazda CX-5 va avea acelasi 2.0 benzina, dar si acelasi diesel de 2,2 litri. Motorul pe benzina promite 165 de cai si 210, in timp ce varianta diesel poate fi comandata in versiunea de 150 de cai si 380 Nm sau in cea de top care ofera 175 de cai putere si 420 Nm.

| de | Sursa: Mazda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?