McLaren a prezentat MP4-12C Spider

McLaren a prezentat MP4-12C Spider

Oficialii constuctorului britanic McLaren au prezentat primele imagini si au publicat primele informatii despre versiunea decapotabila a lui MP4-12C.

Decapotabila din Albion este deja disponibila la 38 de dealeri din 22 de tari.

"Daca 12C reprezinta esenta unei masini de curse, 12C Spider incorporeaza o noua dimensiunea. Viitorii clienti ai lui 12C Spider se vor bucura din plin de oportunitatea strangerii plafonului pentru a putea auzi vuietul unui V8 twin-turbo", a declarat Antony Sheriff, directorul McLaren Automotive.

"12C Spider ofera senzatiile caracteristice unui roadster de inalta performanta ce poate fi transformat intr-o bestie destinata circuitului cu o simpla atingere de buton", a completat oficialul britanicilor.

Sub capota lui McLaren MP4-12C SPider regasim acelasi motor V8 twin-turbo de 3.8 litri capabil sa produca 625 CP pe care ii transmite rotilor cu ajutorul cutiei de viteze cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte SSG. Acestea fiind zise, mai trebuie sa stiti ca roadsterul poate sprinta de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 328 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. McLaren MP4-12C dispune de o masa proprie mai mare cu 40 de kilograme comparativ cu versiunea coupe, iar acest lucru se datoreaza aplicarii sistemului de pliere a plafonului. Pentru ca am ajuns la acest capitol, trebuie sa stiti ca acoperisul supercarului britanic poate fi pliat in 17 secunde in timp ce clientii ruleaza cu maxim 30 km/h.

| de | Sursa: McLaren

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?