Mercedes A Class Concept

Mercedes A Class Concept

Daimler a facut publice pozele si detaliile noului concept Mercedes A Class, un vehicul ce face un preview al noii generatii de modele hatchback premium.

Avand o configuratie cu 3 usi si un aspect global dinamic, ce face o legatura directa cu restul conceptelor fabricantului german, F800 si CLS Shooting Brake, Mercedes A Class Concept dispune de o capota alungita, o linie joasa a acoperisului, geamuri laterale mici, o grila frontala proeminenta si faruri si stopuri cu LEDuri.

Conceptul Mercedes A Class va debuta la Salonul Auto de la Shanghai pe data de 21 aprilie, iar lista de noi tehnologii de care dispune noul hatchback include un nou motor turbo pe benzina de 2.0 litri in 4 cilindri (imprumutat de la M270 Series) ce dezvolta 201 cai putere, o transmisie dual clutch si un sistem cu radar de prevenire al coliziunilor conectat la tehnologia Brake Assist.

La interior, Mercedes A Class Concept a primit un design futuristic evidentiat mai ales prin bordul care, conform fabricantului auto, are forma unei aripi de avion cu guri de aerisire asemanatoare motoarelor aeronavelor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunea de productie Mercedes A Class va fi lansata in 2012 si, o data ce va ajunge pe piata, noul hatchback in 3 usi va concura cu modele precum BMW Seria 1 si Audi A3.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?