Mercedes a prezentat noul AMG A35 4Matic Sedan

Mercedes a prezentat noul AMG A35 4Matic Sedan

La câteva luni de la prezentarea hatchback-ului Mercedes-AMG A35 4Matic, constructorul german vine cu o oferă nouă, destinată familiștilor. De această dată, nemții propun versiunea Mercedes-AMG A45 4Matic Sedan.

Autovehiculul are la bază noua platformă cu tracțiune față Mercedes și este alimentat de un nou motor turbo cu 4 cilindri, de 2,0 litri, cu o putere de 225 kW (306 CP și 400 Nm).

Caroseria, suspensia, tracțiunea integrală, transmisia, programele de conducere, ajustările fine - fiecare detaliu a fost proiectat pentru o dinamică de conducere superioară, fără a compromite confortul de zi cu zi.

Transmisia cu dublu ambreiaj AMG Speedshift DCT 7G contribuie, de asemenea, la caracterul agil și dinamic al noului A35 4Matic Sedan. Funcția standard Race-Start permite accelerația maximă la pornirea de pe loc, intensificând senzația resimțită la volan.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Funcțiile transmisiei AMG Speedshift DCT 7G sunt completate de modul M, activat temporar prin acționarea padelelor de schimbare a direcţiei de pe volan, în orice mod de conducere, și de modul de transmisie manuală "M" pentru schimbarea manuală a vitezelor cu padelele de pe volan. Astfel, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.8 secunde, cu 0.1 secunde mai slab comparativ cu hatchback-ul A35 4Matic.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?