Mercedes a prezentat noul GLE Coupe. Varful de gama ofera 435 de cai putere

Mercedes a prezentat noul GLE Coupe. Varful de gama ofera 435 de cai putere

Avand la baza noua generatie Mercedes-Benz GLE, constructorul german a marit familia de SUV-uri cu noua generatie GLE Coupe.

SUV-ul coupe pregatit de nemti are o lungime de 4.9 metri si un amptament de 2.935 de mm, cu 20 de mm mai mult comparativ cu vechea versiune. Din punct de vedere estetic, noul GLE Coupe mizeaza pe un plafon plonjat si pe o zona spate mult mai rotunjita, aceste diferente fiind raportate la versiunea normala GLE.

Interiorul este si el ceva mai sportiv. Nemtii vin cu sistemul de infotainment cu ecran de 12.3 inchi, dar si cu instrumentarul digital de bord cu display tot de 12.3 inchi. La acestea se adauga scaunele si volanul sport.

Pentru inceput, Mercedes propune trei motorizari, dintre care doua diesel. Ambele vin cu motorul de 3.0 litri. Prima dintre ele, GLE Coupe 350d 4Matic propune 272 de cai putere si 600 Nm, iar cea de-a doua, GLE Coupe 400d 4Matic ofera 330 CP si 700 Nm. Varful de gama din acest moment se numeste AMG GLE 53 4Matic+ si include motorul de 3.0 litri benzina care ofera 435 de cai putere si 520 Nm. Acesta este asistat de sistemul mild-hybrid EQ Boost.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe lista de optionale, clientii vor gasi suspensia inteligenta E-Active Body Control capabila sa recupereze energie in momentul in care masina traverseaza suprafete dificile.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?