Mercedes-AMG GT a primit versiuni revizuite cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles

Mercedes-AMG GT a primit versiuni revizuite cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles

Mercedes-AMG a pregătit o gamă revizuită a modelului AMG GT. Evenimentul de prezentare a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar nemții au pregătit modificări estetice minore și îmbuntățiri tehnice consistente.

Estetic, Mercedes-AMG GT facelift primește o pereche nouă de blocuri optice și o zonă posterioară ușor retușată, cu terminații ale sistemului de evacuare modificate.

La interior, clienții vor găsi un ecran central de 10.25 inch și un instrumentar de bord digital cu o diagonală de 12.3 inch. Acesta din urmă are o temă special dezvoltată pentru AMG GT facelift. Tot la interior, clienții se vor bucura de noul volan care primește cele 2 zone tactile pentru controlul ecranelor amintite anterior, plus trei butoane gândite pentru controlul setărilor mașinii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al motorizărilor, lucrurile nu s-au modificat. Versiunea de bază are același V8 de 4.0 litri biturbo care produce 470 de cai putere, în timp ce varianta GT C dezvoltă 550 de cai putere. Vârful de gamă va fi în continuare varianta AMG GT R cu 580 de cai. Apare și o versiune AMG GT R Pro, tot cu 580 de cai, dar care a fost dezvoltată cu elemente gândite pentru circuit.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?