Mercedes-AMG pregateste un hypercar echipat cu un motor de Formula 1

Mercedes-AMG pregateste un hypercar echipat cu un motor de Formula 1

AMG implineste in 2017 50 de ani de la infiintare, iar nemtii vor pregati un model aniversar. Si cand spunem un model ne referim la un hypercar. Surse apropiate companiei spun ca designul este aproape gata, iar look-ul va fi asemanator cu cel al lui Aston Martin RB 001.

Cat despre detaliile tehnice, abia aici incep lucrurile interesante. Sub capota hypercarului se va afla motorul de 1,6 litri V6 de pe actualul monopost de Formula 1 al nemtilor. Acesta va primi o turbina suplimentara si ar urma sa dezvolte 1.000 de cai putere. ALaturi de motorul pe benzina se vor mai afla doua motoare electrice, fiecare cu cate 160 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Hypercarul ar urma sa cantareasca 1.000 de kilograme, iar in aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va desfasura in mai putin de 2,5 secunde. Viteza maxima ar trebui sa depaseasca 350 km/h. Acum asteptam si un comunicat oficial din partea nemtilor.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?