Mercedes-Benz a dezvelit noul Sprinter facelift

Mercedes-Benz a dezvelit noul Sprinter facelift

Producatorul german Mercedes-Benz ne-a facut astazi cunostinta cu noul Sprinter facelift. Utilitara din Stuttgart vine cu un look intinerit, cu cateva modificari la nivelul cabinei si cu o serie de propulsoare imbunatatite.

La nivel estetic, Sprinter facelift beneficiaza de un spoiler frontal nou, de o grila si de o capota resitlizata, dar si de blocuri optice modificate. De asemenea, utilitara germana vine cu o garda la sol mai redusa.

La interior, modificarile sunt unele minore. Conform declaratiilor facute de germani, Sprinter facelift beneficiaza de o tapiterie imbunatatita, de un volan mai subtire si de un schimbator de viteze nou. In plus, nemtii ofera un sistem audio imbunatatit si un sistem de navigatie Becker MAP PILOT.

Gama de motorizari oferita de Mercedes-Benz pentru Sprinter facelift este alcatuita dintr-o serie de unitati diesel cu patru si sase cilindri ce dezvolta de la 95 la 190 de cai putere. In plus, nemtii ofera si unitatea supraalimentata de 1.8 litri pe benzina si gaz natural ce dezvolta 156 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Lista de pre-comenzi pentru Sprinter facelift va fi deschisa in iunie, iar primele comenzi vor fi onorate incepand cu septembrie.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?