Mercedes-Benz a lansat noua generatie CLA

Mercedes-Benz a lansat noua generatie CLA

Noul Mercedes-Benz CLA a fost prezentat in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Modelul producatorului german se afla la a doua generatie si propune modificari estetice, un interior complet revizuit si motorizari noi.

DIn punct de vedere estetic, noul CLA preia o parte dintre elementele de design pe care deja le stim de la noul CLasa A, dar le imbina armonios cu accesorii stilistice pe care le sitm de pe CLS.

Interiorul este si el total nou si a fost preluat din gama lui Clasa A. Interiorul noului CLA va fi oferit cu ecranul central tactil in versiuni de 7 sau 10.25 inch si cu instrumentarul digital de bord disponibil in aceleasi dimensiuni amintite anterior.

Cea mai importanta modificare facuta de nemti la interior consta in introducerea unor functii controlate prin gesturi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Nemtii spun ca viitorul CLA va fi disponibil cu o punte spate independenta, cu un centru de greutate coborat si, optional, cu amortizoare adaptive. In cadrul CES 2019, nemtii au prezentat doar versiunea de motorizare CLA 250 in varianta Edition 1. Sub capota acesteia se afla motorul pe benzina de 2.0 litri care ofera 225 de cai putere si 350 Nm. Propulsorul este acompaniat de o cutie automata cu 7 trepte si dublu ambreiaj. In viitor vom vedea o gama mult mai larga de motoare diesel si benzina si chiar si versiuni cu tractiune integrala.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?