Mercedes-Benz a lansat S-Class Coupe si S-Class Cabrio facelift

Mercedes-Benz a lansat S-Class Coupe si S-Class Cabrio facelift

Mercedes-Benz a prezentat astazi versiunile cu facelift ale lui S-Class Coupe si S-Class Cabrio. Dupa cum era de asteptat, cele doua modele preiau elementele de design si interiorul pe care deja le stim de pe versiunea sedan.

Astfel, S-Class Coupe si S-Class Cabrio facelift au parte de spoilere usor retusate, de praguri laterale noi si de jante cu design special. Cea mai importanta modificare aparuta la interior consta in aparitia unui nou volan care beneficiaza de zone tactile si cu ajutorul carora sunt controlate informatiile de pe cele doua ecrane de 12.3 inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Gama de motorizari aleasa de nemti este una formata doar din propulsoare pe benzina. Avem un V6 de 3.0 litri care produce 367 de cai putere si 500 Nm, un V8 de 4.0 in versiune de 459 de cai si 700 Nm si 612 cai si 900 Nm si un V12 de 6.0 litri care produce 630 de cai si 1.000 Nm. Debutul oficial al noilor S-Class Coupe si S-Class Cabrio facelift va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?