Mercedes-Benz a prezentat Clasa C si Clasa C T-Modell facelift

Mercedes-Benz a prezentat Clasa C si Clasa C T-Modell facelift

Pe lângă noile Clasa G și Mercedes-AMG GT Coupé în patru uși, Mercedes-Benz va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni limuzină și estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizări, atât pe benzină și motorină, dar și plug-in hibrid.

Aflată în cel de-al cincilea an de producție, generația actuală a Clasei C este cel mai de succes model de serie al Mercedes-Benz și etalează numeroase îmbunătățiri. Designul exterior și interior au primit fiecare o cosmetizare aparte. Arhitectura electronică este complet nouă. Extropțiunile includ un panou de instrumente complet digital și sisteme multimedia cu opțiuni de afișare personalizată a informațiilor.

Clasa C adoptă opțiunile de control și conceptul de afișare al actualei Clase S, cu un display complet digital ca dotare opțională, care oferă trei teme diferite: "Classic", "Sport" și "Progressive”. Volanul încorporează butoane cu senzor tactil. Acestea permit interacțiuni similare cu touchscreen-ul unui smartphone. Controlarea sistemului DISTRONIC și a pilotului automat prin intermediul comenzilor de pe volan sunt o altă noutate. Sistemul de infotainment poate fi operat suplimentar prin intermediul touchpad-ului sau a controller-ului (noutate: feedback haptic) în consola centrală sau prin intermediul comenzii vocale LINGUATRONIC.

Noul model Clasa C include cele mai moderne sisteme de asistență activă la conducere, asigurându-i șoferului mai mult confort și suport, dar și un nivel de siguranță chiar mai ridicat față de versiunea precedentă. Clasa C poate fi condusă semi-autonom în anumite situații. În plus, autoturismul utilizează hărți și sisteme de navigație pentru calibrarea funcțiilor de asistență. De exemplu, sistemul Active Distance Assist DISTRONIC, parte a pachetului Driving Assistance, vine în sprijinul șoferilor în numeroase situații, anticipând și ajustând viteza mașinii pentru cel mai bun comportament rutier, în funcție de locație și de condițiile de trafic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Funcționalități similare au și sistemele Active Emergency Stop Assist și Active Lane Change Assist, fiind noi funcții ale sistemului Active Steering Assist. Blocurile optice frontale MULTIBEAM LED sunt o caracteristică nouă pentru Clasa C. Fiecare dintre acestea cuprinde 84 LED-uri individuale. Acestea permit o reglare a farurilor extrem de rapidă și precisă, controlată electronic, adaptată traficului.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?