Mercedes-Benz a prezentat CLS63 AMG Shooting Brake

Mercedes-Benz a prezentat CLS63 AMG Shooting Brake

Germanilor de la Mercedes-Benz le-a luat putin peste o saptamana de la debutul lui CLS Shooting Brake sa prezinte si versiunea de performanta 63 AMG a coupe-ului familist.

Asemeni lui CLS 63 AMG, versiunea Shooting Brake vine cu aceeasi unitate V8 de 5.5 litri ce produce 518 CP la 5.250 rpm si dezvolta un cuplu motor de 700 Nm intre 1.750 si 5.250 rpm. Multumita acestor valori, modelul german este capabil sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 4.4 secunde.

Mai mult decat atat, oficialii germani ofera si Performance Package pe versiunea limitata Edition 1. Datorita acestuia, CLS 63 AMG Shooting Brake vine cu 550 CP si 800 Nm, iar sprintul 0-100 km/h se imbunatateste cu 0.1 secunde.

Ambele versiuni amintite pana acum vin cu o viteza maxima limitata la 250 km/h. Consumul mixt anuntat de producator este de 10.1 litri pentru 100 de kilometri, iar emisiile de CO2 se cifreaza la 235 g/km. Puterea motorului este transmisa rotilor de pe puntea spate prin intermediul cutiei de viteze AMG SpeedSheift MCT cu sapte rapoarte. Aceasta ofera patru tipuri de setari: Controlled Efficiency, Sport, Sport Plus si Manual.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tot la capitolul tehnologie, CLS 63 AMG Shooting Brake beneficiaza de suspensia AMG Ride Control. Aceasta vine cu trei moduri de setari: Confort, Sport si Sport Plus.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?