Mercedes-Benz a prezentat noile CLA si CLA Shooting Brake facelift

Mercedes-Benz a prezentat noile CLA si CLA Shooting Brake facelift

Dupa modelul lansat de A-Class, Mercedes-Benz aduce o serie de modificari modelelor CLA si CLA Shooting Brake. Astfel, observam o serie de modificari minore la nivelul exteriorului, cateva imbuantatiri la interior si o gama de motoare ceva mai generoasa.

Partea forntala vine acum doar cu un spoiler redesenat si cu o grila putin modificata. In zona din spate vedem un difuzor de aer imbunatatit si un spoiler revizuit.

Interiorul poate fi acum comandat cu o gama noua de tapiterii, cu ace rosii pentru ceasurile de bord si cu un display de 8 inchi. Acesta din urma serveste drept mod de comunicare cu sistemul de infotainment al masinii care acum este compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Mercedes-Benz CLA si CLA Shooting Brake vor fi disponibile cu o gama bogata de motorizari. Iubitorii motoarelor diesel vor avea de ales intre un 1.5 de 109 cai putere si un 2.1 de 184 de cai. Cei care prefera benzina au la dispozitie un 1.6 turbo de 122 de cai, dar si generosul V6 de 3,0 litri capabil sa ofere 381 de cai si 475 Nm (pentru versiunea AMG CLA 45).

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?