Mercedes-Benz a prezentat noul Clasa A Sedan

Mercedes-Benz a prezentat noul Clasa A Sedan

Mercedes-Benz completează familia de autoturisme compacte cu un nou membru: Clasa A Sedan, care va fi lansată la sfârșitul anului 2018. Noul model cu patru uși are un ampatament de 2.729 milimetri și console foarte scurte în față și în spate. Cu o valoare Cd de 0,22 și o suprafață frontală de 2,19 m², Mercedes-Benz Clasa A Sedan are, dintre modelele de serie, cel mai bun coeficient aerodinamic din lume, alaturi de CLA si BMW Seria 5.

Sedanul a fost optimizat până la cel mai mic detaliu printr-o multitudine de bucle de calcul, simulări CAE (inginerie asistată de calculator) și măsurători în tunelul cu vânt de la Sindelfingen. În afara designului exterior impresionant, o serie de alte măsuri au contribuit la acest nou record: o micșorare semnificativă a suprafeței secțiunii frontale, fără a compromite dimensiunile confortabile ale interiorului, un sistem complex de etanșare, precum și scuturile care acoperă aproape în întregime partea de dedesubt a autoturismului.

Noua berlină poate fi comandată cu motorul A 200 (120 kW / 163 CP, 250 Nm); cu transmisie cu dublu ambreiaj 7G-DCT (consum de combustibil în regim mixt 5.4-5.2 l / 100 km, emisii de CO2 în regim mixt 124-119 g / km) sau motorul A180 d (85 kW / 116 CP, 260 Nm); cu transmisie cu dublu ambreiaj 7G-DCT (consum de combustibil în regim mixt 4.3-4.0 l / 100 km, emisii de CO2 în regim mixt 113-107 g / km).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Varianta Sedan păstrează caracteristicile consacrate ale Clasei A: sistemul de infotainment MBUX - Mercedes-Benz User Experience cu ecran tactil și sistemele de asistență de ultimă generație, cum ar fi asistența activă la frânare și asistența activă de menținere a benzii de rulare.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?