Mercedes-Benz a prezentat noul GLE

Mercedes-Benz a prezentat noul GLE

Noul Mercedes-Benz GLE este un model de referință pentru categoria din care face parte, înglobând multiple inovații: primul sistem de suspensie activă de 48 de volți din lume – E-ACTIVE CONTROL BODY și sistemul de asistență Active Stop-and-Go Assist, dus la un nou nivel.

Interiorul noului model este mai spațios și mai confortabil, putând acomoda un al treilea rând de scaune, la cerere. Sistemul de infotainment are ecrane mai mari, un afișaj head-up color, cu o rezoluție de 720 x 240 pixeli, precum și funcția MBUX Interior Assistant, care recunoaște mișcările mâinilor și ale brațelor și facilitează operarea vehiculului. Noua transmisie 4MATIC îi asigură o agilitate excelentă pe carosabil și o performanță superioară pe trasee off-road.

Exteriorul noului model este un adevărat simbol al prestanței și puterii și, totodată, stabilește un nou standard în aerodinamică în segmentul SUV-urilor. Noul GLE are un coeficient aerodinamic de 0.29 , cel mai bun din segmentul său, valoare semnificativ îmbunătățită față de modelul precedent (Cd 0.32).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La lansarea pe piață, la începutul anului 2019, GLE va integra o serie complet nouă de motoare. Prețurile pentru noul GLE vor fi anunțate la sfârșitul toamnei.

| de | Sursa: Mercedes-benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?