Mercedes-Benz a prezentat SUV-ul GLC facelift

Mercedes-Benz a prezentat SUV-ul GLC facelift

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Mercedes-Benz a prezentat versiunea revizuita a SUV-ului GLC. Astfel, GLC facelift primeste acum cateva modificari de design, un interior complet nou si o gama de motoare mai eficienta.

La nivel estetic, nu s-au modificat foarte multe elemente. Grila frontala, blocurile optice, stopurile si terminatiile evacuarii fac parte din accesoriile care au acum un design modificat.

Interiorul poate fi comandat cu materiale noi, cu nuante noi, dar mai ales cu sistemul modern de infotainment MBUX care vine la pachet cu doua ecrane. Unul dintre acestea tine locul fostului instrumentar clasic de bord, iar cel de-al doilea are rolul sistemului multimedia.

Gama de motorizari a fost imbunatatita. Pentru inceput, nemtii vor oferit pe GLC facelift doar trei propulsoare. Cei care prefera benzina vor putea opta doar pentru varianta GLC 300, adica un motor de 2.0 litri care ofera 258 de cai putere si 370. Cei care vor opta pentru un diesel vor avea de ales intre un GLC 220d cu motor de 2.0 litri de 194 CP si 400 Nm si un GLC 300d tot cu motor de 2.0 litri, dar de aceasta daca cu 245 de cai putere si 500 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Indiferent de alegerea facuta, nemtii propun o cutie automata cu 9 rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?