Mercedes-Benz a publicat primul teaser video cu viitoarea generatie CLA

Mercedes-Benz a publicat primul teaser video cu viitoarea generatie CLA

Mercedes-benz a anunțat la jumătatea lunii trecute că va prezenta noua generație CLA în data de 8 ianuarie. Evenimentul pregătit de nemți va avea loc în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, nemții au publicat și un clip teaser care scoate în evidență forma caroseriei în partea frotală și semnătura blocurilor optice.

Așa cum probabil deja vă așteptați, noua generație CLA va prelua foarte multe elemente de design de pe noul Clasa A. Aceeași rețetă se va aplica și în cazul interiorului.

Totodată, gama de motorizări pregătită de constructorul german va fi aceeași cu cea oferită în gama actuală de modele compacte (Clasa A, Clasa A Sedan și Clasa B).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vorbim despre noile motoare pe benzină de 1.33 litri, despre propulsoare pe benzină de 2.0 litri, dar și despre unități diesel de 1.6 litri și 2.0 litri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?