Mercedes-Benz a surclasat BMW in lupta vanzarilor din segmentul premium din SUA

Mercedes-Benz a surclasat BMW in lupta vanzarilor din segmentul premium din SUA

Mercedes-Benz si BMW s-au luptat cot la cot pentru suprematia segmentului premium din SUA. Desi cartile au fost aranjate in luna decembrie, au existat si pierzatori mari. Amintim aici Lexus, producatorul care timp de 11 ani s-a aflat in fruntea segmentului premium din SUA si care, de doi ani priveste acest duel de pe banca de rezerve.

Finele lui 2013 a venit cu un final la fotografie. De ce spunem asa? Simplu. Mercedes a reusit sa vanda in 2013 cu doar 3.254 de masini mai mult decat BMW, o diferenta foarte mica. Succesul brand-ului din Stuttgart s-a datorat introducerii noii game de modele.

Amintim aici CLA, E-Class Coupe si S-Class. La final de an, Mercedes a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 14 procente, comparativ cu 2012. In total, nemtii din Stuttgart au vandut in SUA 321.534 de masini.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Lupta a fost una stransa, iar BMW a terminat anul cu o crestere de 10% si cu 309.280 de masini vandute in SUA. Pentru a nu fi rautaciosi, va spunem ca si Audi a facut o figura buna in 2013 in SUA. Desi a reusit sa vanda doar 158.061 de unitati, producatorul din Ingolstadt se afla in cel de-al patrulea an consecutiv de crestere.

| de | Sursa: Bloomberg

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?