Mercedes-Benz C-Class - Imagini scapate pe internet

Mercedes-Benz C-Class - Imagini scapate pe internet

Mercedes-Benz va prezenta luni, 16 decembrie, noua generatie a lui C-Class. Asa cum era de asteptat, primele imagini cu viitorul sedan german au fost scapate pe internet. Cei care au inceput valul de emotii au fost belgienii de la Auto55.be.

Pentru ca totul sa fie si mai profesional, reprezentantii Mercedes-Benz au refuzat sa comenteze sau sa confirme veridicitatea imaginilor.

Asa cum probabil deja stiati, noua generatie a lui Mercedes-Benz C-Class a preluat o serie de elemente estetice de pe noul S-Class si E-Classe. Cea de-a patra generatie a lui C-Class este cea mai aratoasa de pana acum si vine echipata inca din standard cu blocuri optice cu LED-uri.

In partea posterioara vedem cum designerii producatorului german s-au inspirat de pe actualul CLA. Asa cum era de asteptat, asemanarile merg pana intr-un anumit punct, intrucat, blocurile optice vine cu acelasi design cu cele prezente pe S-Class.

Acestea fiind spuse, C-Class reprezinta o imbinare a tuturor elementelor elegante si aratoase de pe celelate modele Mercedes, lucru care, cu siguranta, va duce la primirea unui titlul de frumusete.

Noua generatie a lui Mercedes-Benz C-Class va fi fabricata pe o platforma noua ce ofera un ampatament mai mare si o masa proprie mai redusa. In momentul lansarii, noul C-Class va fi disponibil alaturi de trei motorizari ce vor oferi puteri cuprinse intre 157 si 186 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza.

| de | Sursa: Auto55

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?