Mercedes-Benz C-Class - Imagini spion

Mercedes-Benz C-Class - Imagini spion

Colegii de la WorldCarFans au publicat o serie de fotografii spion cu viitoarea generatie a lui Mercedes-Benz C-Class. Aceastea nu sunt singurele imagini cu viitorul model german, insa sunt primele in care acesta apare fara pic de camuflaj.

Asa cum era de asteptat, viitoarea generatie a lui C-Class imprumuta o serie de elemente de design de pe noul S-Class. Partea frontala este dominata de blocurile optice noi si de prizele de aer masive din spoiler. Exemplarul din imaginile surprinse de SB-Medien dispune si de un plafon panormaic integral.

In ceea ce priveste interiorul viitorul Mercedes-Benz C-Class nu mai avem niciun dubiu, intrucat, oficialii germani au publicat in urma cu cateva luni primul set de imagini.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Fanii viitorului Mercedes-Benz C-Class, mai au de asteptat pana in ianuarie, cand viitorul sedan german va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

| de | Sursa: WCF Foto: SB Medien

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?